Titlovi | Moji Titlovi forum
25.05.2012, 09:35:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Titlovi   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor

2012 Supernova

lukec
Newbie
*

« na: 12.12.2009, 14:04:36 »

Tražeči prijevod za ovaj film(hrv),jedino sam ga ovdje našao i to je pohvalno.Ali nije pohvalno to da ima milijun gramatičkih grešaka i netočnih prijevoda u prvih deset minuta filma.Tko ga je ipak preveo,neki englez možda Smiley?Loš prijevod da lošiji ne može biti.Radije ču ga odgledati bez tog prijevoda,nego da me zbunjuje glupim riječima.
Evidentirano
admin
Administrator
Jr. Member

« Odgovor #1 na: 13.12.2009, 10:24:42 »

Tražeči prijevod za ovaj film(hrv),jedino sam ga ovdje našao i to je pohvalno.Ali nije pohvalno to da ima milijun gramatičkih grešaka i netočnih prijevoda u prvih deset minuta filma.Tko ga je ipak preveo,neki englez možda Smiley?Loš prijevod da lošiji ne može biti.Radije ču ga odgledati bez tog prijevoda,nego da me zbunjuje glupim riječima.

Pozdrav lukec.
Da pregledao sam ga  i vidim da se niko nije bas potrudio prevesti, kako se meni cini ovaj titl je prevađao Google Translator, što naravno imaš pravo lakše je gledati film bez prijevoda nego sa ovim prijevodom.
Navedeni titl je maknut, hvala na upozorenju.

Pošto je mojititlovi.com zamišljen da ljudi međusobno dijele titlove, dakle osim toga sami ih stvaraju, kreiraju i/ili prevađaju, ne možemo spriječiti ubuduće da se ovakve stvari ne ponavljaju.

Jedino meni što pada na pamet jest da se pokraj svakog titla stavi neka ocjena ili komentar za titl. Recimo da neko skrene pažnju da je titl iznimno loše preveden ili je kako se meni čini u ovom slučaju preveden koristeći samo google translator.

Evo pridodani su ispravni i odlicno prevedeni titlovi 2012: Supernova za hr i sr jezik.
2012: Supernova hr -> http://www.mojititlovi.com/download/2012-supernova-2009-Hrvatski-titlovi-461507
2012: Supernova sr -> http://www.mojititlovi.com/download/2012-supernova-2009-titlovi-461508
« Zadnja izmjena: 13.12.2009, 10:30:36 od admin » Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: